Честита Нова Година!

Share |

Честита Нова Година приятели кръчмонавти,

Пожелаваме Ви преди всичко много щастие и успехи през новата 2011. Нека се сбъднат най-съкровенните Ви мечти и тази година да е много по-плодотворна от предишната! За нас, екипът на kry4mi.com, 2010 година беше интересен низ от смях и сълзи, броеница от възходи и падения, от пиянства и още по-големи пиянства. Много неща се случиха, други за съжаление (или за щастие) не се реализираха. Не можахме да посетим всички кръчмици, които бяхме набелязали, но все пак съомяхме да обисуваме не малка част от тях. Имплементирахме и Google Maps в нашите кръчмарски карти благодарение на едно елегантно програмистко решение (благодарим ти Леоне). Повече по темата може да видите на долните линкове:

Линк 1

Линк 2

Толкова за равносметките, какво ни престои оттук насетне? През 2011 ни чака дълъг списък с кръчми, които трябва да посетим и още по-дълъг списък с приятел(к)и, които трябва да уважим. Имаме някои интересни идеи за проекта kry4mi.com, но всичко с времето си…
Накрая, но може би първо по важност, бихме искали да изкажем искрената си благодарност на всички Вас, които по един или друг начин подкрепяте начинането ни и святата кауза на пиещите (пишещите). Без Вас нямаше да ни има и нас! И не забравяйте: най-тежък е лекият живот!

За много години!
Петър Петков и Димитър Димитров
Поздрав за Димо Падалски

Остави коментар