Днес празнуваме 5 години Kry4mi.com

Share |

Приятели кръчмонавти,

На днешната дата преди 5 години официално регистрирахме домейна Kry4mi.com и този сайт започна своя житейски път, за да може днес домът на най-колоритните кръчми да навърши половин десетилетие. Пет години ядохме и пихме, пяхме и се смяхме. Тъгувахме, когато любими кръчми затваряха врати завинаги. Ликуваме, че споменът за тях ще продължи да живее не само в спомените ни, но и чрез текстовете ни. Срещнахме принцове и просяци, интелектуаци и заклети квартални къркачи. Удряхме дъното и отскачахме до небето, преживяхме много щастливи вечери, преживяхме и много тежки сутрини… Но въпреки всичко не загубихме себе си и не паднахме (все още) жертви в неравната битка с алкохола.

Приключението ни продължава, макар и с по-малък плам, макар и в последно време по-скромно. Все още има десетки кръчми, които да искаме да посетим, а да не сме още, има и стотици лакърдии, които да Ви разкажем.

Да ни е честит рожденния ден кръчмонавти, бохемско наздраве от нас и до скорошни срещи!

Искрено Ваши,
Димитър Димитров и Петър Петков

P.S.: Няма как в днешния ден да пропуснем да споделим с Вас и снимка на първия дизайн на сайта ни, нека меланхолията за почне сега!

 

 

 

 

 

5 коментара

 1. Николай Лачев Лачев says:

  Страхотен сайт! Да кaжеш смешка или да прочетеш нещо смешно е нещо велико.Казвам това защото много обичам смеха .
  А да кажеш нещо смешно е постижение . Това е така защото да можеш да се смееш значи да имаш ъкъл .
  След време ще се опитам да стана участник в сайта
  Ами чао за сега Бъдете здравии да ви върви още повече.

  June 21st, 2015 at 15:21

 2. Димитър says:

  Благодаря ти за добрите думи, напълно си прав. А за участник в сайта – всеки един със свежи идеи и любов към алкохола е добре дошъл :).

  June 21st, 2015 at 19:29

 3. Остро says:

  Живи и здрави, момчета! Имате много голям респект от мен и моите приятели по чашка от Кършияка, даже неска отиваме да пием на кръчмичката на 2рото колело, щото Орехчето до Френската е станало много VIP и пускат класическа музика към 8 вечерта. Наздраве, кръчмонавти!

  July 23rd, 2015 at 17:32

 4. Остро says:

  А, да.. и САМО МАРИЦА! НАПРЕД ПИРАТИ

  July 23rd, 2015 at 17:35

 5. Митака says:

  Наздраве и от нас!

  July 24th, 2015 at 06:40

Остави коментар