Приказни напивания

Share |

Здравейте кръчмонавти,

Доста често ни се случва да искаме да живеем като на филм. Искаме живота ни да е направо приказка! Това рядко се отдава на повечето от нас, но пък нищо не ни пречи покрай празниците “приказно” да се напием. Още повече в този тежък декемврийски месец, който вече почти измина. Ето 20 предложения за различни видове “приказно” напиване:

1. “Пепеляшка” – прибираш се призори само с една обувка.
2. “Снежанка” – събуждаш се със седем непознати мъже в леглото.
3. “Червена шапчица” – събуждаш се в леглото на баба си.
4. “Спяща красавица” – не си спомняш нищичко от последните сто години.
5. “Хензел и Гретел” – ръсиш трохички хляб след себе си, за да намериш пътя към кръчмата на следващия ден.
6. “Мики Маус” – ушите ти са подути, на ръцете си имаш бели ръкавици, на врата – папийонка, но няма ти го фрака.
7. “Бойко Борисов” – не знаеш къде отиваш, но уверено водиш всички натам.
8. “Бел” – лягаш с принц, събуждаш се до звяр.
9. “Грозното патенце” – ходиш като паток, за да пазиш равновесие, а ти се струва, че си лебед и всички юрдечки ти харесват.
10. “Алиса в страната на чудесата” – лежиш в крайпътна канавка върху парче тиква, а ти се струва, че си в подземния свят и общуваш с приказни създания, материализирани като кучета и котки.
11. “Пинокио” – вместо от дървено момче да се превърнеш в истинско, процеса е обратен – напиваш се като дърво.
12. “Питър пан” – събуждаш се и се чудиш защо си в чорапогащи.
13. “Джак и бобеното зърно” – толкова ти се е пило, че си разменил пари за една крава срещу няколко зърнени напитки.
14. “Аладин и вълшебната лампа” – търкаш уличната лампа с надежда, че от нея ще излезне дух който да ти даде три бутилки за из път.
15. “Трите прасенца” – събирате се трима приятели и се правите прасета. После се чудите в коя къща да се приберете, за да не ви изяде вълка.
16. “Летящото магаре” – напиваш се и започваш да издаваш магарешки звуци. Следват няколко неуспешни опита да излетиш последвани от паважни екземи.
17. “Врана и лисица” – сядаш с твой много хитър приятел, поръчвате си панирани сиренца и 4-5 големи ракии. Накрая следва борба със зъби и нокти за последното останало сиренце.
18. “Малката русалка” – само за жени! Напиваш се дотолкова, че си мислиш, че вместо 2 крака си се превърнала в истинска русалка. В резултат на това не може да ходиш, но весело цопваш от гьол на гьол.
19. “Червената шапчица 2” – отново само за жени. Напиваш се безпаметно и се събуждаш в леглото с нещо толкова космато, че си мислиш, че е вълк. Съответно го питаш защо му е толкова голям… Носът!
20. “Грозното патенце 2” – в началото на вечерта си мислиш, че седналата срещу теб жена е най-грозната патка на света. След 6-7 големи започваш да ти се струва като красив лебед…

Наздраве!
Димитър Димитров

Един коментар

  1. Dima says:

    Чудесно ме разсмяха приказните напивания! “Трите прасенца” ми донесоха особено забавни спомени =) Мерси и наздраве!

    January 6th, 2014 at 18:21

Остави коментар